Meer dan 100 aanmeetlocaties

Snelle levering

Topkwaliteit

Over COMTEX

COMTEX, dé experts op het gebied van compressietherapie

COMTEX is een in 2004 opgericht samenwerkingsinitiatief van drie erkende leveranciers van producten en diensten op het gebied van compressietherapie: Mathot Medische Speciaalzaken, Olmed (voorheen Oldekamp Medisch) en Schmidt Medica.

Door deze samenwerking hebben wij onze kennis en kracht gebundeld en zijn wij de toonaangevende totaalaanbieder van ambulante compressietherapie. Wij leveren therapeutisch elastische kousen, aan- en uittrekhulpmiddelen en toebehoren.

COMTEX heeft een landelijke dekking: 20 vestigingen, meer dan 100 aanmeetlocaties en ruim 100 gediplomeerde bandagisten die therapeutisch elastische kousen aanmeten. Deze samenwerking zorgt dat wij garant kunnen staan voor moderne producten van hoge kwaliteit en de mogelijkheid om alle klanten zo goed én zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Alle partners van COMTEX zijn gecertificeerd volgens de erkenningsregeling SEMH; we voldoen aan alle kwaliteitseisen en werken continu aan kwaliteitsverbetering om vooruitstrevend te blijven.

Missie

Als marktleider vinden wij het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen binnen de compressietherapie op de voet te volgen en deze door te vertalen naar de beste compressieproducten voor onze klanten. COMTEX levert moderne kwaliteitsproducten, zet gediplomeerde aanmeters in, heeft een landelijke dekking en levert goede en snelle service.

Daarnaast werkt COMTEX mee aan de invulling van het zorgpakket voor compressietherapie. Het zorgpakket dat COMTEX aanbiedt is samengesteld uit een uniek aanbod van producten en diensten tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Klanttevredenheid staat hierbij centraal.

Contact

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Ons expertisecentrum staat elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op